Trainingen — Expertisegebied

Projectmanagement

Binnen bedrijven en instellingen zijn er projectgroepen en projectorganisaties met betrekking tot een grote diversiteit aan organisatie- en managementproblemen: zoals strategie, bestuur, investeringsbeslissingen, ICT, HRM, kwaliteit, klantgerichtheid en organisatiecultuur. Alles wat buiten de bestaande routines valt wordt dan een project. Deze worden uitgevoerd door projectteams met inbreng vanuit verschillende afdelingen. Maar wat betekent dit nu concreet? Hoe organiseer je een projectteam en wat houdt projectmatig werken nu eigenlijk in? Hoe structureer je het project?

Onze trainingen zorgen voor een solide basis als je de rol heb van een projectmedewerker, projectmanager of programmamanager. U leert projecten succesvol te managen en constructief aan projecten deel te nemen.

Aankomende trainingen


  • Er zijn geen trainingen binnenkort

Oplossingsgericht en praktisch

Leer de spelregels en procedures om elk project tot een goed einde te brengen. Hierdoor kunt u de juiste technieken en methodes toepassen en tegelijkertijd optimaal samenwerken en communiceren met teamleden, opdrachtgevers en andere stakeholders.

Voordelen projectmanagement trainingen

  • U kunt een project leiden of beter functioneren in een andere projectrol;
  • U kunt krachtenvelden rond uw project analyseren en daarmee omgaan;
  • U kunt beter en overtuigender communiceren met uw collega’s, opdrachtgevers en andere belanghebbenden bij een project.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de trainingen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op.

Wij staan u graag te woord.