Trainingen — Expertisegebied

Human Resources & Skills

Oog voor mens en resultaat

Gezonde organisaties gedijen bij goed leiderschap en een excellent HR-beleid, dat de optimale balans kan vinden tussen enerzijds het welzijn en de ontwikkeling van uw mensen, en anderzijds de prestaties en strategische doelstellingen van uw organisatie. INTERPOINT HR & Skills trainingen vullen uw personeelsbeleid aan en leren u strategieën ontwikkelen om de waarde van uw organisatie en uw personeel te vergroten.


HR-functie als toegevoegde waarde

Verandering binnen uw bedrijf kan een grote impact hebben op uw medewerkers. INTERPOINT helpt u met effectief leiderschap om risico’s, als gevolg van een onvermogen of onwil om te veranderen, te minimaliseren. Wij passen uw bedrijfsstrategie en HR op elkaar aan. Zo wordt HR een toegevoegde waarde voor uw organisatie en realiseert u nog effectiever uw bedrijfsdoelstellingen.

Rendement op persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling, communicatieve en sociale vaardigheden van medewerkers zijn belangrijk voor de doorontwikkeling van uw organisatie. Betere getraind personeel werkt efficiënter en zorgt voor hoger zakelijk rendement. INTERPOINT biedt vakgerichte trainingen, coaching of cursussen ter verbetering van de (soft) skills van uw medewerkers binnen iedere functiegroep/beroepsgroep, zowel in grotere organisaties als ook in het midden- en kleinbedrijf.

Aankomende trainingen


  • Er zijn geen trainingen binnenkort

Thema’s

  • Gedragsveranderings-management
  • Organisatieontwerp en optimalisatie van HR-beleid
  • Talentontwikkeling en persoonlijke vaardigheden
  • Optimaliseren capaciteit medewerkers (workforce management)

Wat zijn soft skills?

Er is geen onderscheid tussen een vakgerichte training en aanvullende trainingen gericht op samenwerking, sociale vaardigheden, communicatie en de ‘zachtere competenties’ (soft skills). Voor het doorontwikkelen van de organisatie zijn al deze aspecten van belang. INTERPOINT traint soft skills zoals:

  • Zelfreflectie: inzicht in eigen kwaliteiten, eigenschappen en valkuilen
  • Communicatieve en sociale vaardigheden: leren uitdrukken, luisteren en goed communiceren
  • Houding: collegiaal, klantvriendelijk, gericht op de ander, samenwerken, positief kritisch en zelfstandig.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de trainingen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op.

Wij staan u graag te woord.