Extra Services

Soorten online simulaties

Soorten online simulaties

Lees hier meer over de online simulaties en hoe ze u en uw organisatie kunnen helpen om te komen tot betere resultaten. Ook is het mogelijk om op maat gesprekssimulaties te ontwikkelen in een complete leerlijn rond uw vraag.

Demo

Training sales & klantcontact

Het sluiten van een deal met een prospect kost je gemiddeld 8 gesprekken. Van het definiëren van je prospect, het eerste contact, het eerste serieuze gesprek, de onderhandeling, en het advies. Top performers hebben ‘slechts’ 5 gesprekken nodig hebben om een deal te sluiten. Wat doen zij goed? Hoe doen ze het? Welke aspecten zijn belangrijk om te beheersen? En welke structuur werkt? Want structuur in je gesprekken helpt om gericht naar je doel toe te werken.

Hoe voer je een effectief salesgesprek? Hoe ga je om met een klacht? Als accountmanager, salesmanager of customer service medewerker moet je je aanpassen aan de situatie en hierin doelgericht te werk gaan. Maar hoe ben je effectief? En hoe ga je doelgericht te werk? We hebben de vijf meest voorkomende en uitdagende sales en klantgesprekken voor je gedigitaliseerd.

Wat kun je verwachten in de online simulaties? Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de gespreksimulaties.

Afbeelding
Bestel

Training samenwerken

Samenwerken gaat toch vanzelf? Niet altijd. Verschillende individuen met uiteenlopende karakters, talenten, meningen en doelen maken samenwerken soms lastig. Maar ook praktische zaken kunnen belemmeringen vormen voor een soepele samenwerking. Denk eens aan onduidelijke teamdoelen, verwachtingen die niet helder zijn of een gebrek aan communicatie. Toch behaal je met goede samenwerking de beste resultaten. De kern van samenwerken is succesvol omgaan met andere mensen. Welke gesprekken zijn belangrijk in samenwerkingen? Hoe ben je daarin succesvol? Maar hoe doe je dat?

Goede samenwerking zorgt voor verhoging van de productiviteit. Om effectieve samenwerking te bereiken is het belangrijk elkaar te motiveren, coachen, feedback te geven, aan te spreken en te overtuigen. Goede gesprekken bieden je de tijd, ruimte en vooral mogelijkheid om deze vaardigheden in de praktijk te brengen. Maar hoe doe je dat? We hebben de vijf meest voorkomende en uitdagende samenwerkingsgesprekken voor je gedigitaliseerd.

Wat kun je verwachten in de online simulaties? Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de gespreksimulaties.

Afbeelding
Bestel

Training leiderschap & management

Creëer meer motivatie en daarmee betere prestaties van medewerkers. Organisaties veranderen in hoog tempo. Nieuwe werkvormen, nieuwe generaties en veranderde functies vragen om een ander gesprek. Maar hoe pak je dat aan? Hoe maak je het verschil in de gesprekken die er toe doen? We hebben de vijf meest voorkomende en uitdagende leiderschap en managementgesprekken voor je gedigitaliseerd.

Wat kun je verwachten in de online simulaties? Hieronder vind je een overzicht van de inhoud van de gespreksimulaties.

Afbeelding
Bestel

De online simulaties kunnen ook in het Engels beschikbaar worden gesteld.