Extra Services

Online simulaties

Soorten online simulaties

Lees meer informatie over de verschillende soorten online simulaties.

Soorten simulaties

Online simulatie kopen

Vul het bestelformulier in om een online simulatie te kopen.

Online simulatie kopen

Uitvoeren van een simulatie

Nadat u een online simulatie heeft gekocht, kunt u deze uitvoeren op ons online platform.

Ga naar de online simulatie

Online training in professionele gesprekken

Het idee achter online simulaties is dat communicatie-skills verbeterd worden door de focus te leggen op ervaringsleren. Onze online communicatie ‘flight simulator’ biedt organisaties de mogelijkheid om professionals en studenten inzicht te geven in hun taak en rol en te trainen in belangrijke vaardigheden. Onze virtuele acteurs geven inzicht in sterke punten en leerdoelen middels feedback en scores. Zo ontstaat managementinformatie voor vervolgtraining en coaching. Oefenen kan overal, op elk moment en zo vaak als je wilt.

Wat is het voordeel van online trainen met een virtuele trainingsacteur?

Bestaande communicatietrainingen geven professionals inzicht in het gesprek en in de gesprekstechnieken. Je ervaart hoe je benadering overkomt op je gesprekspartner en of deze effectief is. Wat natuurlijk heel waardevol en nuttig is.

Maar veel mensen ervaren rollenspellen als bijzonder spannend. Een deel van hun aandacht zijn deelnemers kwijt aan het ‘overleven’ voor de groep, wat stress betekent. En stress gaat ten koste van overzicht, terwijl overzicht krijgen in het gesprek juist belangrijk is. Bovendien is het lastig om een rollenspel te doen als je nog niet weet hoe zo’n gesprek in elkaar zit. En niet iedereen komt aan oefenen toe: zeker niet bij een training met een grotere groep.

In onze gesprekssimulaties met virtuele trainingsacteurs oefen je in een veilige omgeving, en kun je experimenteren met een nieuwe aanpak zonder pottenkijkers. Waardoor je ook meer overzicht krijgt over het gesprek en de juiste aanpak kunt gaan zien. Door het effect te zien van keuzes, ontwikkel je inzicht in de dynamiek van het gesprek en wat je kunt bereiken als je het goed doet. Ervaar met virtuele trainingsacteurs wat je in een gesprekssituatie kunt verwachten. En krijg inzicht in de beste aanpak met scores en feedback.

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een virtuele trainingsacteur een gesprek te oefenen?

Gratis proberen