Extra Services

Online Assessments

Soorten online assessments

Lees meer informatie over de verschillende soorten assessments en vraag aan gratis demorapport aan.

Bekijk soorten assessments

Online assessment kopen

Vul het bestelformulier in om een online assessment te kopen.

Online assessment kopen

Uitvoeren van een assessment

Nadat u een online assessment heeft gekocht, kunt u deze uitvoeren op ons online platform.

Ga naar de online assessment

Van inzicht naar inspirerend uitzicht!

De online assessment geeft inzicht in de persoonlijkheid en drijfveren van jezelf, je collega’s, je teams en van je organisatie. De uitkomst van de assessment helpt jou en je team om in de juiste omgeving, met de mensen die jij specifiek nodig hebt, jouw en jullie doelen te bereiken.

De assessment bestaat uit metingen die een interessante correlatie met elkaar hebben en bieden veel informatie over hoe te groeien in effectief samenwerken. Na het invullen krijgt de deelnemer meteen inzicht in zijn/haar persoonlijkheidseigenschappen & drijfveren, die op een wetenschappelijke gevalideerde wijze in een rapportage in begrijpelijke pragmatische taal zijn verwoord.


Waar kan een assessment voor worden gebruikt?

Een assessment  kan zinvol zijn voor een adequate werving en selectie. Als werkgever kun je op basis van gevalideerde testen zien of iemand geschikt is voor een functie. Het biedt de mogelijkheid om beter en objectiever inzicht te krijgen in iemands drijfveren en persoonlijkheid. Het geeft ook inzicht in de sterke punten, dat het fundament is van iemands functioneren in de werkomgeving. Tevens vormen ze aandachtspunten die een match met de functie risicovoller zou kunnen maken.

Ook kan een assessment helpen bij de loopbaanontwikkeling van uw werknemer. Wat zijn de sterke en zwakke punten? Waar moet men nog aan werken, en welke talenten kan men gebruiken in zijn of haar loopbaan? Wat zijn de interesses en welke baan zou het beste passen? Op deze manier wordt inzicht verkregen in het talent binnen een organisatie en worden werknemers beter begeleid in hun loopbaan.

Tot slot kan een assessment ook helpen voor de algehele persoonlijke ontwikkeling en de teamontwikkeling. Door inzicht in jezelf te krijgen ga je nog beter begrijpen waarom gesprekken, meetings, discussies, onderhandelingen, salesgesprekken, MT bijeenkomsten niet lopen zoals je had verwacht. De realiteit is toch weerbarstiger dan jouw verwachtingen. Als je dan ook nog inzicht krijgt in de ander dan ontstaat er begrip en mogelijke acceptatie van elkaars motivatoren en gedragingen. Het succes tot samenwerken is geboren en er ontstaan interessante uitzichten waar we als mens, team en organisatie van groeien. Zo gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met organisatieontwikkeling.


Persoonlijk

Persoonlijke Ontwikkeling:

Persoonlijkheid
Motivaties
Energiebalans
Coaching

Teams

Teamontwikkeling:

Samenwerken
Communicatie
Conflicthantering
Leiderschap

Organisatie

Organisatie:

On-boarding
Medewerkersreis
Competenties
Training