Word slimmer terwijl je thuis zit: Online Skills Academy Caribbean NV te Suriname

Natascha RampersadAlgemeen

Grote kans dat je in deze periode wat meer tijd hebt voor jezelf. Maak van de nood een deugd en spijker je kennis en vaardigheden bij, met deze onlinecursussen onbeperkt voor 60 USD per maand (betaling in SRD mogelijk)

Mensen zitten deze weken thuis – en dat kan helaas nog wel even duren. Als je social media en kennissen moet geloven, ben je in een van de volgende situaties beland:

  • Je hebt het nog nooit zo druk gehad en vergadert via Zoom terwijl je met één hand een luier verschoont en met de andere de boodschappen noteert voor een oude dame;
  • Je boekenkast heb je 3 keer uitgelezen, alle quizzen en verveelfilmpjes zijn gedeeld met je netwerk en je kent alle hoeken en gaten op je erf.

Oké, waarschijnlijk zit je in het grijs gebied daartussen. Werk gaat zo goed mogelijk door, maar het is ofwel minder ofwel je doet het efficiënter (denk aan minder reis- en vergadertijd). Conclusie: je hebt meer tijd voor jezelf. En hoe kun je die beter investeren dan in de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden? Mooi dus dat u nu een online aanbod van 700+ cursussen tegen een vast bedrag per maand onbeperkt kunt volgen. De onderwerpen die wij aanbieden zijn; Eten & drinken/ Gezondheid & Welzijn/ Hobby & vrije tijd/ Persoonlijke groei/ ICT & Programmeren/ Carrière/ Ondernemerschap/ Social Media/ Geldzaken etc……..

Ga naar https://ocsanv.com/ voor meer info en bekijk ons tijdelijk actietarief!!

Blijf op de hoogte van trainingen, belangrijke ontwikkelingen en tips!