Uw eigen Online Academie met een basispakket van 200+ opleidingen?

Natascha RampersadAlgemeen

Demo van het leerplatform zien? De beste manier om te leren wat wij voor u kunnen doen, is het met uw eigen ogen te zien.

Stuur ons een mail naar info@idcc.nl  en wij nemen contact met u op om een gratis online live demo te plannen. Wij laten u alle ins en outs zien van het online leerplatform en hoe uw medewerkers hiervan kunnen profiteren. We geven u advies over de inzet en implementatie van het platform. Tot slot laten we zien hoe we van uw eigen specifieke organisatiekennis microlearnings kunnen maken. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod aan online trainingen en extra ontwikkelmogelijkheden via het toegankelijke leerplatform. Kijk voor meer informatie op onze website.

Blijf op de hoogte van trainingen, belangrijke ontwikkelingen en tips!