Alle trainingen virtueel tot in ieder geval 1 juni 2020

Natascha RampersadTrainingen

Vanuit Interpoint gaan wij vanaf vandaag over op virtuele training tot in ieder geval 1 juni 2020. Hierin gaan wij mee in de gecommuniceerde extra maatregelen vanuit het RIVM om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Voor een groot deel van ons trainingsaanbod is het mogelijk deze virtueel bij te wonen of zelfs helemaal in eigen tijd en tempo online te volgen. Wil jij weten of het voor jouw training ook mogelijk is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via info@idcc.nl

Werken én leren in tijden van corona

Sinds een paar weken leven wij in een totaal andere realiteit. Met grote impact op ons dagelijks leven en werken. Wat kunnen we de komende weken doen vanaf onze (thuis)werkplek? En wat gaat dit betekenen voor onze organisaties en de verschillende afdelingen?

Om te beginnen wil ik stilstaan bij alle mensen die NIET de mogelijkheid hebben om vanuit huis hun werk te doen. En dan denk ik in de eerste plaats aan de ambulancemedewerkers, artsen, medisch specialisten en andere ziekenhuismedewerkers die keihard bezig zijn met het verlenen van zorg aan coronapatiënten. Een diepe buiging en respect voor deze helden. Punt. Uitroepteken! Namens Interpoint onze dank en bewondering die zich vol overgave inzetten.

 

Leren vanuit huis

Hoewel we gewend zijn om op regelmatige basis thuis te werken, moeten wij ook schakelen. En dan vooral in ons opleidingsaanbod vanuit Interpoint. Live seminars, masterclasses en events zijn voor de komende weken uiteraard geannuleerd. Maar dat betekent niet dat we geen opleidingen meer aanbieden. Integendeel, we hebben ons online aanbod namelijk per direct fors uitgebreid. Bekijk onze website voor ons online cursus aanbod!

Juist nu professionals noodgedwongen in grote getale vanuit huis aan het werk zijn, ontstaat er ruimte om de eigen vakkennis bij te schaven. Tijd om online een training of opleiding te volgen; iets wat er vanwege de drukte van alledag op kantoor maar niet van kwam. Naast het zo veel mogelijk blijven doen van de dingen die moeten gebeuren, lijkt me dit een zeer nuttige tijdsbesteding voor de komende weken.

 

Ik wens u veel wijsheid en vooral een goede gezondheid toe (en NIET hamsteren svp)!

Blijf op de hoogte van trainingen, belangrijke ontwikkelingen en tips!