Interpoint werkt samen met een nieuwe trainer

Fennard DrenthAlgemeen

Interpoint heeft mogen kennismaken met een nieuwe trainer; Shanti Van der Waaij. Maar wie is Shanti? Hieronder vertelt ze meer over zichzelf:

“Power is gained by sharing knowledge. Door kennis te delen, neemt de toegevoegde waarde ervan toe. Daar ben ik van overtuigd!

Ik ben Shanti van der Waaij-Cheng. Zelfstandig werkend consultant op de aandachtsgebieden Governance, Risicomanagement, Compliance en Auditing én vakdocent/trainer.

Met circa 20 jaar werkervaring bij zowel kleine als grote organisaties in verschillende –(non) profit- branches, is mijn aanpak als trainer zeer pragmatisch.

Het passend operationaliseren van theoretische kennis binnen de organisatie is vaak een uitdaging.

Als docent/trainer vind ik het van belang dat praktijkvoorbeelden en actieve werkvormen een belangrijk onderdeel zijn van de training. Hierdoor neemt de trainee voldoende praktische inzichten mee om dit in zijn/haar rol toe te passen.

Mijn stijl van trainen is motiverend, inspirerend en coachend. Ik ben een trainer met een duidelijke visie om kennis en ervaring te delen en over te dragen, met oog voor de leerbehoefte van de trainee.

Als geboren Surinamer is het voor mij zeer waardevol om een bijdrage te leveren aan de educatie in Suriname en ik kijk er naar uit om trainingen te geven in het Caribisch gebied en Suriname!”

 

Blijf op de hoogte van trainingen, belangrijke ontwikkelingen en tips!