Online cursussen en opleidingen volgen via Interpoint!

Fennard DrenthAlgemeen

Interpoint introduceert per 1 februari 2020 blended learning! Hierdoor is het mogelijk om op afstand diverse cursussen en opleidingen te doen, zonder dat u hiervoor op een vaste dag naar een locatie hoeft. U kunt zich hiervoor individueel inschrijven maar u kunt als bedrijf ook een aanbod doen aan uw werknemers. Denk hierbij aan een ‘online academy’ waarop uw werknemers in hun eigen tijd online een cursus kunnen volgen en hiermee hun meerwaarde voor uw bedrijf kunnen vergroten. Wilt u hierover meer weten? Neem contact met ons op voor het doen van een aantrekkelijk voorstel!

Hoe werkt de blended learning methode van Interpoint?

Blended Learning is een combinatie van e-learning en contactonderwijs. Bij ons kun je via je digitale lesboek in onze blended learning-omgeving je lessen voor vakopleidingen of – cursussen volgen op film in plaats van in de klas! Het digitale lesboek dient als leidraad. Hierin lees je de lesstof vanaf je beeldscherm. Vanuit dit digitale lesboek klik je bij ieder onderwerp dat uitleg nodig heeft op de film die erbij staat. Daarna volgen in je digitale lesboek vragen, die je kunt maken om te kijken of je de lesstof hebt begrepen. Ben je daarmee klaar, dan kun je direct de antwoorden bekijken! Ook is het mogelijk om voor de cursus een examen af te leggen en een certificaat te behalen.

Interpoint biedt per 1 februari 2020 blended learning cursussen en opleidingen aan op het gebied van:

  • Management
  • Financiën
  • Commercie
  • Administratie
  • Juridische zaken
  • Medische kennis

We zullen dit jaar ons aanbod verder uitbreiden met cursussen en opleidingen op het gebied van:

  • ICT
  • Compliance en Integriteit
  • Customer Due Diligence en Anti Money Laundering
  • Pensioenen

Interpoint heeft een samenwerking met gecertificeerde bedrijven om de diverse cursussen en opleidingen aan te bieden.  Kijk op de Blended Learning page van de Interpoint website voor ons totale aanbod en meer informatie.

Blijf op de hoogte van trainingen, belangrijke ontwikkelingen en tips!