Careerpoint Caribbean op de Nationale Carrière beurs

Fennard DrenthAlgemeen

In onze vorige nieuwsbrief hebben we hier reeds aandacht aan besteed; Op 20 en 21 maart 2020 vindt er een Nationale Carrière beurs plaats in de RAI Amsterdam. Interpoint zal met haar Careerpoint Caribbean een samenwerking opzoeken met bedrijven die gevestigd zijn op de eilanden van het Nederlands Koninkrijk, om hieraan deel te nemen.  Het doel: kennis terug halen naar de eilanden!

Op zoek naar toptalent?

Deelnemen aan de Careerpoint Caribbean is dé manier om uw bedrijf effectief en direct met uw doelgroep, namelijk diaspora van Caribisch Nederland, in contact te brengen. De Careerpoint Caribbean is onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs, een evenement dat gedurende twee dagen naar verwachting 9.300 bezoekers verwelkomt. Hierdoor is de Careerpoint Caribbean een optimaal instrument om toptalent te werven en uw employer brand te versterken.

Op de Careerpoint Caribbean kunnen bedrijven uit diverse sectoren zichzelf presenteren en in gesprek treden met deze diaspora groep. De organisator van dit event kan vooraf op basis van haar databestand matches maken tussen de bedrijven en de profielen zodat de doelgroep vooraf al kan worden geïnformeerd over de behoefte van de bedrijven en de mogelijke kansen voor hen. Na de beurs zorgt Interpoint voor een follow-up van geïnteresseerden en kan serieus geïnteresseerden via een traineeship begeleiden in de overstap naar een nieuwe werkgever op 1 van de eilanden van het Nederlands Koninkrijk. Hierbij krijgt ook de werkgever coaching om deze groep op een plezierige wijze te ontvangen en wegwijs te maken binnen haar organisatie. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de cultuurverschillen tussen Nederland en het eiland.

Meer informatie over deelname en prijzen vindt u hier:

Blijf op de hoogte van trainingen, belangrijke ontwikkelingen en tips!