training Adviesvaardigheden voor interne adviseur, ARUBA, 13 en 14 juni

Fennard DrenthAlgemeen

Voor deze training is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor managers en professionals. U leert de belangrijkste vaardigheden en technieken die u als intern of extern adviseur nodig heeft.  Aandacht wordt besteed aan het opbouwen van een goed advies, relatie en vertrouwen en de fasen in het adviestraject. Ook leert u effectieve adviesgesprekken voeren waarbij extra aandacht zal worden besteed aan uw persoonlijke overtuigingskracht en uitstraling. Na het volgen van deze training heeft uw advies meer impact.

Details

Deze 2-daagse training Adviesvaardigheden voor de interne adviseur vindt plaats op ARUBA, op 13 en 14 juni 2018.

Doelgroep

  • Accountancy
  • Advocatuur
  • Bedrijfsjuridisch
  • Finance
  • Gezondheidszorg
  • HRM
  • Management
  • Notariaat
  • Overheid

Ga naar pdf Adviesvaardigheden juni 2018 Aruba

Blijf op de hoogte van trainingen, belangrijke ontwikkelingen en tips!