← TERUG

Spreadsheet

INTERPOINT

Advies studieduur

10 weken

Vergelijkbaar niveau

MBO-3

Kosten

USD 275

EUR 275

Deze kosten zijn exclusief examengeld en inclusief:

  • Toegang tot de digitale leeromgeving met instructiefilms
  • Beschikking over het digitale lesmateriaal
  • Lesboek van een externe uitgever
  • Toegang tot de scholingsbijeenkomsten
  • Vaste mentor aangaande alle studiezaken
  • Toegang tot het forum

Doel van de cursus

Waarom zou je een computercursus Spreadsheet willen volgen?

Natuurlijk is de tekstverwerker belangrijk, maar ook de spreadsheet of het rekenprogramma zal je vaak van pas komen. Grafieken, reeksen getallen die moeten worden opgeteld en andere berekeningen: met een spreadsheet is het een fluitje van een cent.

Er zijn meerdere spreadsheetprogramma’s in omloop. En de meeste ook nog in verschillende versies. Veel bedrijven werken met de Microsoft pakketten, met Excel dus. De computercursus Spreadsheet van Interpoint is gebaseerd op Excel.

Bij de samenstelling van de cursus Spreadsheet is vooral gekeken naar de vaardigheden die je in de beroepspraktijk nodig hebt. Op heel praktische wijze worden deze vaardigheden uitgelegd. Misschien vind je het niet gemakkelijk om een rekenprogramma te gebruiken. Maar ongetwijfeld ben je ook verbaasd over de vele mogelijkheden die Excel biedt.

Bekijk ook de online brochure

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud van de cursus


Diploma/Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een LSSO-erkend certificaat.