Consultancy

Internationale klasse tot uw beschikking

Wilt u met uw organisatie meer inspelen op de huidige marktontwikkelingen? Zoekt u manieren om beter kansen te benutten en klanten te behouden? Eén van de krachten van trainingen door INTERPOINT zijn onze gerenommeerde trainers die onze opleidingen verzorgen, velen met jarenlange ervaring als consultant in het internationale bedrijfsleven. Deze ervaren consultants zijn er nu ook, als Consultancy, om u te steunen in complexe en specifieke vraagstukken. Daarnaast beschikt INTERPOINT over een breed internationaal netwerk voor recruitment en detachering.


  • Advies bij complexe vraagstukken
  • Recruitment van specialisten
  • Interim management detachering
  • Bijzondere projecten

Ervaringsdeskundig en resultaatgericht

Consultancy

INTERPOINT helpt de slagvaardigheid, efficiëntie en focus van organisaties verbeteren. Onze consultants helpen u beter inspelen op ontwikkelingen in de markt, meer kansen benutten en relaties behouden.

We boeken graag samen met u goede resultaten. Consultants van INTERPOINT hebben jarenlang praktijk-, trainings- en adviesvaardigheden opgedaan in het internationale bedrijfsleven. Met die deskundigheid bereiken zij in korte tijd de gewenste resultaten door:

  • Uw wensen en (bedrijfs)doelstellingen te inventariseren;
  • Nieuwe inzichten te geven van op het gebied van organisatie- en leiderschapsontwikkeling;
  • Concepten en ideeën aan te passen op uw wensen voor het juiste resultaat;
  • Het doorlopen van praktische en efficiënte verander- en verbeterprocessen;
  • En uiteindelijk praktische tips en tools te geven zodat u zelfstandig de nieuwe werkwijzen kunt toepassen en onderhouden.

Interim Management

INTERPOINT is bekend met de diversiteit van de regio en heeft feeling met de werkmentaliteit. Met gedreven en ervaren interim professionals helpen wij uw organisatie weer wendbaar worden en groeien.

Meer over Recruitment & Interim Management

Recruitment

INTERPOINT rekruteert en detacheert. Dankzij diep inzicht in bedrijfsculturen en processen kunnen wij goed de doelstellingen van u, uw personeel en uw organisatie peilen en de juiste hulp op maat leveren.

Meer over Recruitment & Interim Management

Bijzondere Projecten

INTERPOINT is uw ontwikkelingspartner voor opleidingen en educatieve projecten. Samen met onze kennispartners worden innovatieve onderwijs- en opleidingsoplossingen ontwikkeld in opdracht van of in samenspraak met overheden en institutionele klanten. Daarbij wordt altijd getracht ook lokale onderwijspartners te betrekken, met oog voor beleidsdoelen en maatschappelijk effect.

Techniekstad is een digitaal onderwijsplatform van kennispartner Kenteq dat uitgebreid is in samenwerking met onze klanten in de Caribische Haven- en Petrochemische industrie. Het daarbij ontwikkelde kennisportal maakt het mogelijk voor ondernemingen en overheden om technisch vakpersoneel lokaal op te leiden, met economische voordelen voor stakeholders en gunstige effecten voor het lokale onderwijs en de werkgelegenheid.

Meer over Bijzondere Projecten

Meer informatie?

Wilt u ook weten wat de consultants van INTERPOINT voor uw organisatie kunnen betekenen? Of heeft u nadere vragen over onze diensten of aanpak? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.